Medianieuws

interactieve lezing

Aankondiging van lezingen

O.a. met Sharon Stellaart over hervormingen in jeugdzorg, natuurlijk in de Boekenweek op reis door de ERFSCHAT, want het thema is: BIJ ONS IN DE FAMILIE, congres over trauma bij kinderen.

lees verder
bij ons

Interview in BIJ ONS, het tijdschrift v ...

Interview + recensie: 'Het boek grijpt je aan. Het verhaal begint met een proloog waarin er een reünie van het Jeugddorp wordt beschreven. In de proloog komen alle hoofdpersonen langs en dat maakt dat je direct in het boek zit én wilt weten wat al die hoofdpersonen te maken hebben met het verhaal.'

lees verder
Top 10 Haasbeek deKLER

De ERFSCHAT In de top 10 best verkochte ...

Hoe blij kun je een schrijver maken?

lees verder
Libris Vol van boeken

Vol van Boeken

Libristijdschrift VOL VAN BOEKEN een recensie over de ERFSCHAT van Wilma Egberts, boekverkoopster bij Boekhandel Haasbeek.

lees verder
5 oktober persectivistische lenigheid

Perspectivistische lenigheid

Soms moeten de mensen in de zaal eerst opwarmen, op een ander been komen te staan, beweging ervaren, om de woorden van de spreker vanuit een nieuw perspectief te kunnen ontvangen.

lees verder
Presentatie EUR 2023

Met de Erfschat naar de Erasmusuniversit ...

Op uitnodiging van bijzonder hoogleraar Orthopedagogiek Annemiek Harder en Ismahan Azrioual in de collegezaal van de Erasmusuniversiteit

lees verder
850A6718

Schrijversdag 28 oktober 2023 Utrecht

In 2018 nog zelf in het publiek op de schrijversdag van de academie maar nu op het podium met een workshop over het uitgeefproces.

lees verder
850A6658

Bewogen en bevlogen op reis door de ERFS ...

Regio conferentie Jeugdhulphaaglanden 5 oktober 2023

lees verder
voorlezen in Amersfoort

Op reis door De Erfschat, 6 september in ...

Op 6 september heb ik een lezing gegeven in de prachtige boekwinkel Riemer bij de boekhandelaar van het jaar 2023 Hans Loeve.

lees verder
20230512 DSCF4457

10 juli Voorleeslunch met Marlene van St ...

Auteur Marlene van Steensel neemt je mee op reis door het uitdagende landschap van haar jeugd en haar roman De Erfschat. Speciaal voor senioren.

lees verder

Juni 2022, Augeo-magazine: '

Lottes vader was KNIL-militair, zijn trauma's hadden grote gevolgen voor het gezin. Praten kon hij niet over de oorlog, borduren kon hij wel.

lees verder
Laurentien overhandiging website

Overhandiging ERFSCHAT aan prinses Laure ...

ALPHEN/WOUBRUGGE – Een droomdebuut! Het allereerste boek van Marlene van Steensel (61) uit Woubrugge krijgt lovende recensies in de landelijke pers én koninklijke aandacht. Afgelopen vrijdag werd het boek officieel gepresenteerd in de Alphense Boekhandel Haasbeek. Eregast was prinses Laurentien, zij ontving het eerste exemplaar van ‘De Erfschat’.

lees verder